Despre

AFIE

Singura organizație non-guvernamentală, de tip patronal, formată din farmacii deținute de către farmaciști, fapt care le asigură independența și etica în relația cu pacientul, cu colegii și cu toți colaboratorii. Participăm activ la îmbunătățirea sistemului de sănătate din România, la dezvoltarea politicilor farmaceutice în beneficiul pacientului și promovăm imaginea farmacistului etic și independent în societate. Pentru mai multe informații despre demersurile asociației, vă rugăm să accesați www.afiethica.ro

ANDRA IONIȚĂ

Președinte AFIE
Farmacist independent în Brașov.

Experiența dobândită în cei 10 ani de activitate în farmacia comunitară, mi-a oferit o mai bună înțelegere a diferitelor fețe ale sistemului de sănătate din România. Deși multe aspecte sunt descuranjate și trebuie schimbate, mi-am păstrat dorința de a contribui la această schimbare. De aceea, m-am alăturat echipei AFIE, în acest mandat, pentru a ajuta membrii asociației în problemele complexe, dar și de a aduce schimbări ale sistemului de sănătate, care să contribuie la restabilirea rolului farmacistului în sistem.

CRISTINA IONICA PAVEL

Vicepreședinte AFIE
Farmacist independent în Suceava.

Profesia de farmacist a cunoscut în ultima vreme perioade mai bune și mai puțin bune. Astăzi, pentru unii dintre voi, ea arată ca și cum am fi pierdut majoritatea trenurilor care duceau la o destinație importantă, iar pentru alții, se pare că mai sunt și alte trenuri care nu au trecut încă și pentru care merită să fii pregătit.
Important este să ne trezim la timp pentru a ajunge în „gară” la momentul oportun.
Pentru asta este nevoie de vigilență, de implicare și de unitate. Doar împreună vom reuși să readucem profesia noastră acolo unde ne dorim și merită să ne punem toate resursele în joc pentru a reuși să rămânem etici și independenți!
Fii și tu Ethica!

Scroll to Top