AFIE

Singura organizație non-guvernamentală, de tip patronal, formată din farmacii deținute de către farmaciști, fapt care le asigură independența și etica în relația cu pacientul, cu colegii și cu toți colaboratorii. Participăm activ la îmbunătățirea sistemului de sănătate din România, la dezvoltarea politicilor farmaceutice în beneficiul pacientului și promovăm imaginea farmacistului etic și independent în societate. Pentru mai multe informații despre demersurile asociației, vă rugăm să accesați www.afiethica.ro

Andra Ioniță — Președinte AFIE
Cristina Pavel Vicepreședinte
Dana Coltofeanu - Vicepresedinte
Anda Maria Vîjă - Membru Consiliul Director
Radu Ioan Jula - Membru Consiliul Director

Consiliu Director 2021-2025

În cadrul Adunării Generale din 25 septembrie 2021, membrii AFIE au ales conducerea organizației pentru mandatul 2021-2025.

Andra IonițăPreședinte AFIE, Farmacist independent în Brașov 

Cristina Ionica Pavel Vicepreședinte AFIE, Farmacist independent în Suceava

Dana Erna ColtofeanuVicepreședinte AFIE, Farmacist independent în Brașov

 

Anda Maria VîjăMembru Consiliul Director AFIE, Farmacist Independent în Timișoara

Radu Ioan JulaMembru Consiliul Director AFIE, Farmacist independent în Orăștie

Oana Văcaru – Membru supleant, Farmacist independent în Rădăuți, Suceava

Ioan Nandrean – Membru supleant, Farmacist independent în Sânpetru, Brașov

Lectori

Alina Grecu

Am ales să fiu farmacist din curiozitatea de explorare a proceselor biochimice din organismul nostru, de a le înţelege şi de a oferi ulterior, pacienţilor, un remediu potrivit, care să le îmbunătăţească starea de sănătate. Facultatea de Farmacie mi-a prezentat posibilitatea de a profesa ca farmacist în clinică, şi am ales astfel, să investesc încă 3 ani de formare, în specialitatea Farmacie Clinică.
Profesez de mai bine de 8 ani în secţii medicale ce îngrijesc nou-născuţi, femei însărcinate, adulţi sau pacienti pediatrici.
Din pasiune, susţin traininguri şi experienţe de formare, pentru colegii farmacişti şi asistenţi de farmacie, având ca subiecte de dezbatere, teme medicale şi farmaceutice, conectate strict la experienţa practică şi activitatea clinică.
În acest moment, activez ca
• Farmacist clinician la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Braşov, sectia Terapie Intensivă Neonatală
• Formator educaţional pentru Asociaţia Farmaciilor Independente Ethica

Cifre

550+

Cursanți

20+

Cursuri

5+

Parteneri

9+

Ani experiență

Ce spun participanții la cursuri

Temele abordate în cadrul cursurilor sunt întotdeauna de actualitate și răspund nevoii farmaciștilor. Unele cursuri sunt de sezon, altele pe patologiile cele mai întâlnite, dar privesc și grupuri particulare de pacienți. Iar subiectul este tratat din toate unghiurile, astfel încât să răspundă tuturor nelămuririlor.
Kelemen Janos
Farmacist, Covasna
Mă regăsesc în cursurile Ethica în primul rând pentru că lectorii sunt deschiși la discuții și întrebări, sunt colegi farmaciști care au activat inclusiv în farmacia comunitară, cu experiență suplimentară prin prisma specializării. Faptul că ne aduc mereu exemple concrete, practice, cazuri cu care s-au întâlnit în farmacie este foarte util.
Denisa Șerban
Farmacist, Brașov
De fiecare dată când am participat la un curs organizat de Ethica, încă de a doua zi am aplicat informațiile în practică și am discutat cu colegii din farmacie despre noutățile aduse. Le găsesc foarte utile pentru practicieni!
Daniela Vântur Roșu
Farmacist, Iași
Cursurile Ethica sunt utile datorita conținutului de calitate, adaptat practicii de zi cu zi. Ele se desfășoară într-un cadru colegial, farmaciștii participanți sunt încurajați să pună întrebări și să împărtășească din experiența lor.
Ioan Năndrean
Farmacist, Brașov
Scroll to Top