Doriți să ne contactați?

Înainte de a ne contacta vă rugăm parcurgeți rubrica de mai jos intitulată "Întrebări frecvente". Daca nu găsiți răspunsul pe care îl căutați în această rubrică trimiteți-ne un mesaj! Mulțumim!


Trimiteți-ne un mesaj

Întrebări frecvente

Condiția esențială pentru dobândirea calității de membru al Asociației este aceea ca cel puțin unul dintre asociații societății comerciale să aibă calitatea de farmacist și/sau patron (deținător al pachetului majoritar de acțiuni sau părți sociale) al societății comerciale farmaceutice.

  • Completarea cererii de adeziune/înscriere în Asociație, semnată numai de către reprezentantul legal al societății comerciale farmaceutice sau de către un acționar
  • Prezentarea dovezii calității de farmacist și/sau patron al societății farmaceutice în numele căreia se formulează cererea
  • Copie certificată conform cu originalul a actelor de constituire ale societății farmaceutice: act constitutiv, CUI, certificate de înregistrare fiscală sau certificat constatator eliberat de Registrul Comerțului (nu mai vechi de 30 de zile )
  • Copie certificată după actul de identitate al reprezentantului legal al societății farmaceutice
  • Achitarea cotizației corespunzătoare

NFORMĂRI LEGISLATIVE

Orice modificare legislativă nou apărută în domeniul farmaceutic, orice proiect în dezbatere la Ministerul Sănătății, fiecare decizie luată de CNAS – pe toate acestea le primești pe mail săptămânal sau zilnic.
Și nu numai! – îți oferim informații legat de schimbările fiscale, de legislația privind protecția datelor cu caracter personal și orice alte aspecte care țin de administrarea unei farmacii.

CURSURI PROFESIONALE

Pentru că îți dorești ca informațiile și consilierea pacienților în farmacia ta să își mențină nivelul calitativ, organizăm cursuri regionale cu date actualizate pe diferite teme de interes pentru farmaciști. Iar pentru a fi la zi cu schimbările legislative, îți oferim și cursuri pe teme administrative.

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ ȘI SUPORT DOCUMENTE

Prin specialiștii noștri (jurist, avocat) îți oferim consultanță privind contractele cu furnizorii de servicii/medicamente, în cazul sancțiunilor sau controalelor autorităților sau privind legalitatea unor acțiuni.
Iar pentru că ne dorim ca tu să ai mai mult timp pentru pacienți și personalul farmaciei, îți oferim documente pregătite de specialiștii noștri: fișe de post, toată documentația necesară privind protecția datelor cu caracter personal (proceduri, anexe contracte, afișe), proceduri care susțin activitatea farmaciei.

REPREZENTARE LA NIVEL NAȚIONAL

Participăm la ședințele comisiei de sănătate din Parlament, mergem la dezbaterile organizate de Ministerul Sănătății, suntem prezenți la negocierile legate de contractul-cadru cu CNAS – pentru a ne asigura că îți reprezentăm interesele și vocea farmaciilor independente este auzită. 

MEDIU URBAN 120 lei indiferent de numărul total de farmacii

MEDIU RURAL SI URBAN 120 Lei dacă societatea comercială deține farmacie și în mediul urban, și în mediul rural, se achită doar pentru mediul urban

MEDIUL RURAL 60 Lei indiferent de numărul total de farmacii

Nota: * societățile comerciale cu același acționariat se asimilează

Scroll to Top