Cursuri

Am pregătit cu atenție pentru tine cursuri profesionale susținute de lectori cu experiență în domeniul de activitate, precum și cursuri pe teme administrative sau legislative, pentru a te ajuta să navighezi mai ușor prin reglementările existente și pentru a avea mai mult timp pentru asistența farmaceutică. Descoperă mai jos cursurile disponibile în acest an.

Cum poți accesa cursurile?

Dacă farmacia ta sau în care activezi ca farmacist este membră AFIE, atunci fi atent la mesajele pe care le primești din partea asociației pe email, având ca temă cursurile din platforma online. Dacă ești farmacist care activează în alte farmacii non-membre AFIE sau în alte domenii, te rugăm să ne contactezi pe formular de contact sau la adresa de email afiethica@gmail.com pentru detalii. Pachetul de cursuri pentru un an calendaristic este de 150 lei - achiziționarea acestui pachet îți oferă dreptul de a parcurge toate cursurile disponibile până la 31 decembrie anul curent.

Disponibil

Sănătatea aparatului reproducător și a aparatului urinar la femei

La absolvire Colegiul Farmaciștilor din România acordă 16 credite EFC

Disponibil

Contracepția de urgență

La absolvire Colegiul Farmaciștilor din România acordă 8 credite EFC

Disponibil

Introducere în sistemul asigurărilor sociale de sănătate din România

La absolvire Colegiul Farmaciștilor din România acordă 8 credite EFC

Disponibil

Rinita. Noțiuni actualizate despre tratament. Consilierea pacientului în farmacie

La absolvire Colegiul Farmaciștilor din România acordă 16 credite EFC

Tutorial

Cum folosesti platforma online de cursuri AFIE

Pentru farmaciștii care nu sunt membri AFIE, toate cursurile pot fi accesate prin achitarea unei taxe anuale de 150 de lei.

Ce spun participanții la cursurile organizate de AFIE

Cursurile Ethica sunt utile datorita conținutului de calitate, adaptat practicii de zi cu zi. Ele se desfășoară într-un cadru colegial, farmaciștii participanți sunt încurajați să pună întrebări și să împărtășească din experiența lor.
Ioana Mateescu
Cluj
De fiecare dată când am participat la un curs organizat de Ethica, încă de a doua zi am aplicat informațiile în practică și am discutat cu colegii din farmacie despre noutățile aduse. Le găsesc foarte utile pentru practicieni!
Daniela Vântur Roșu
Farmacist, Iași
Mă regăsesc în cursurile Ethica în primul rând pentru că lectorii sunt deschiși la discuții și întrebări, sunt colegi farmaciști care au activat inclusiv în farmacia comunitară, cu experiență suplimentară prin prisma specializării. Faptul că ne aduc mereu exemple concrete, practice, cazuri cu care s-au întâlnit în farmacie este foarte util.
Denisa Șerban
Farmacist, Brașov
Temele abordate în cadrul cursurilor sunt întotdeauna de actualitate și răspund nevoii farmaciștilor. Unele cursuri sunt de sezon, altele pe patologiile cele mai întâlnite, dar privesc și grupuri particulare de pacienți. Iar subiectul este tratat din toate unghiurile, astfel încât să răspundă tuturor nelămuririlor.
Kelemen Janos
Farmacist, Covasna
Scroll to Top