Cursuri

A fi farmacist înseamnă un contact direct cu oamenii zi de zi, să te faci înțeles și să găsești soluții pentru situațiile prezentate de către pacienți. De asemenea, implică discuții cu furnizorii de medicamente, cu reprezentanți ai autorităților, să fii atent la produsele noi, să cunoști fiecare denumire și să fii familiar cu reclamele medicamentelor pentru a ști cum să ghidezi pacienții în alegerea lor.

Cursurile sunt în curs de reacreditare EFC pt anul 2023 !!!

În curs de creditare 2023

Introducere în sistemul asigurărilor sociale de sănătate din România 2022

În curs de creditare 2023
La absolvire Colegiul Farmaciștilor din România acordă 8 credite EFC

În curs de creditare 2023

Rinita. Noțiuni actualizate despre tratament. Consilierea pacientului în farmacie

În curs de creditare 2023
La absolvire Colegiul Farmaciștilor din România acordă 16 credite EFC

În curs de creditare 2023

Contracepția de urgență

În curs de creditare 2023
La absolvire Colegiul Farmaciștilor din România acordă 8 credite EFC

Gratuit pt membrii AFIE

Cum folosesti platforma online de cursuri AFIE

Pentru farmaciștii care nu sunt membri AFIE, toate cursurile pot fi accesate prin achitarea unei taxe anuale de 150 de lei.

Ce spun participanții la cursurile organizate de AFIE

Cursurile Ethica sunt utile datorita conținutului de calitate, adaptat practicii de zi cu zi. Ele se desfășoară într-un cadru colegial, farmaciștii participanți sunt încurajați să pună întrebări și să împărtășească din experiența lor.
Ioana Mateescu
Cluj
De fiecare dată când am participat la un curs organizat de Ethica, încă de a doua zi am aplicat informațiile în practică și am discutat cu colegii din farmacie despre noutățile aduse. Le găsesc foarte utile pentru practicieni!
Daniela Vântur Roșu
Farmacist, Iași
Mă regăsesc în cursurile Ethica în primul rând pentru că lectorii sunt deschiși la discuții și întrebări, sunt colegi farmaciști care au activat inclusiv în farmacia comunitară, cu experiență suplimentară prin prisma specializării. Faptul că ne aduc mereu exemple concrete, practice, cazuri cu care s-au întâlnit în farmacie este foarte util.
Denisa Șerban
Farmacist, Brașov
Temele abordate în cadrul cursurilor sunt întotdeauna de actualitate și răspund nevoii farmaciștilor. Unele cursuri sunt de sezon, altele pe patologiile cele mai întâlnite, dar privesc și grupuri particulare de pacienți. Iar subiectul este tratat din toate unghiurile, astfel încât să răspundă tuturor nelămuririlor.
Kelemen Janos
Farmacist, Covasna